Retourneringsvoorwaarden

Het restitutie- en retourbeleid van La Coche geldt voor 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds het ontvangen van je aankoop, kunnen we je geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten en niet verder opengemaakt zijn dan nodig om het product te beoordelen.

Het retourneren van cadeaubonnen is niet mogelijk.

Om uw retourzending te voltooien, is het belangrijk dat je onderstaand formulier volledig invult.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend: 
– Elk item dat niet in de originele staat is, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
– Elk artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd

Terugbetalingen
Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Verzending
Om uw product te retourneren, moet u uw product opsturen naar: La Coche – Corkstraat 46, 3047 AC te Rotterdam. De verzendkosten voor het retourneren van een product zijn voor rekening van de consument/ klant. La Coche vergoedt deze niet. Als je (duurdere) artikelen retourneert overweeg deze dan met een track and trace code te verzenden. Zo weet je zeker dat je geretourneerde product te traceren is.

Hulp nodig?
Mail ons via shop@lacoche.nl, we helpen je graag!

Retourneringsformulier

Met dit formulier geef ik aan gebruik te maken van mijn herroepingsrecht, binnen de wettelijk gestelde termijn van 14 dagen.