About

Tara Boxman la coche
About us

Over la coche

Met La Coche is er een fijne, zakelijke webshop in de online wereld bijgekomen. Een webshop waar je stijlvolle en vooral kwalitatieve zakelijke tassen, sleeves en accessoires vindt voor de carrièrevrouw die iets bijzonders zoekt.

La Coche voert een eigen label met leren tassen, laptopcases en accessoires en vernieuwt deze continu. Onze eigen collectie vullen we aan met bestaande merken. 

Welke merken we voeren hangt af van kwaliteit, visie en design. We struinen heel Europa af om bijzondere ontwerpers te vinden die maken wat bij jou past.

Omdat we niet alleen gaan voor kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid, verkopen we zowel leren tassen als vegan tassen. We vinden het belangrijk een steentje bij te dragen aan liefdevollere wereld.

Tara Boxman
Tara Boxman - Founder La Coche
Ons verhaal

Life is too short for a boring businessbag

Bij La Coche zijn we een tikkie feministisch. We zijn zelfstandig, onafhankelijk en vinden dat saaie zakelijke tassen maar eens verleden tijd moeten zijn.

onze visie
ons karakter
Pas jij bij La Coche?

Wij willen jouw label ook in onze webshop

Bij La Coche zijn we altijd op zoek naar mooie merken die passen bij onze visie en karaktertrekken. Heb jij een label of collectie van uitmuntende kwaliteit en voel jij in elke vezel dat jouw producten via ons webshop de wijde wereld in moeten? Laat het ons dan vooral weten, we kijken er naar uit kennis met je te maken.

Stijlvolle Luisa Vannini Totebag in de kleur beige van de voorkant
Het vinkje van Tara

weet je wat la coche betekent?

Tara Boxman is de founder van La Coche. Ze runt een bruisend marketingbureau in Rotterdam, is auteur, presentatrice en altijd hongerig naar meer. In 2021 werd ze tweede in de verkiezing Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar, na het lanceren van haar boek ‘van Tienermoeder naar Zakenvrouw‘. Ze is voorzitter van de Tienermoeder-van-het-jaar-verkiezing en moedigt jonge vrouwen aan hun dromen na te jagen.

Tara is moeder van een puber en een kleuter, gelukkig verloofd en in het bezit van veel te veel schoenen en tassen. Deze webshop stond al een paar jaar op haar lijstje en kan ze nu eindelijk afvinken. Detail: La Coche betekent ‘het vinkje’ in het Frans 😉